Οφέλη κολοκύθας
Κολοκύθα – Η διατροφική της αξία
30 Σεπτεμβρίου 2020
cupcakes κολοκύθας
Cupcakes με κολοκύθα
1 Οκτωβρίου 2020
Εμφάνιση όλων

Ζεστή πολυσαλάτα με κολοκύθα

σαλάτα με κολοκύθα

Εκτέλεση:

  1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200ο C στον αέρα.
  2. Κόβουμε την κολοκύθα σε κύβους και ανακατεύουμε με το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.
  3. Αφαιρούμε από τον φούρνο και αφήνουμε να κρυώσει.
  4. Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά με το dressing και σερβίρουμε.

Υλικά για την σαλάτα

  • σπανάκι
  • 200 γρ. κολοκύθα καθαρισμένη
  • 180 γρ. ρεβίθια ή μαυρομάτικα βρασμένα σε αλατισμένο νερό με λίγο ζωμό
  • ½ αβοκάντο
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • ½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο

Υλικά για το ντρέσινγκ

  • 1 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένη
  • χυμό από 1 λεμόνι
  • 3 κ.σ. ταχίνι
  • 2-3 κ.σ. νερό
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • λίγο κύμινο (προαιρετικά)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *