7 Σεπτεμβρίου 2019
alevri_amygdalou

Αλεύρι αμυγδάλου

Το αλεύρι ή τρίμμα αμυγδάλου προκύπτουν από το άλεσμα του αμύγδαλου, είναι από τα πιο γνωστά προϊόντα ελεύθερα γλουτένης και χρησιμοποιούνται συχνά στη παρασκευή διαφόρων αρτοσκευασμάτων, κέικ, μπισκότων αλλά και στο πανάρισμα κρεάτων, λαχανικών.
7 Σεπτεμβρίου 2019
amygdala

Τα τρία βασικά προϊόντα του αμυγδάλου

Τα αμύγδαλα, αυτός ο δημοφιλής ξηρός καρπός, είναι γνωστά όχι μόνο για την ωραία τους γεύση αλλά και τα οφέλη τους στην υγεία μας. Τα οφέλη τους δε είναι τόσα που τα καθιστούν από τα πιο αγαπητά superfoods.
31 Αυγούστου 2019
οργάνωση_διατροφής

3+1 Διατροφικά Tips για ολική επαναφορά

Άλλο ένα καλοκαίρι κλείνει το κύκλο του. Άλλος ένας Σεπτέμβρης πλησιάζει ανοίγοντας ένα νέο κύκλο, αυτό του φθινοπώρου! Γλυκιά μελαγχολία και μερική αποδιοργάνωση που καλεί για ολική επαναφορά σε μια κανονικότητα.
1 Νοεμβρίου 2018
χούμους παντζαρι

Νόστιμο, θρεπτικό και εύκολο χούμους με παντζάρι

Το χούμους αποτελεί μία αρκετά θρεπτική φυτική τροφή πλούσια σε πρωτεΐνες, φυτικές ίνες και πολλά οφέλη για την υγεία μας, τα οποία και το καθιστούν μία υπερτροφή.