ΣΥΝΤΑΓΕΣ

9 Οκτωβρίου 2019
kolokythosoupa

Κολοκυθόσουπα με κόκκινη φακή

Η βελουτέ κολοκυθόσουπα με κόκκινη φακή είναι μία πεντανόστιμη συνταγή, ιδανική για ένα ωραίο χουχουλιάρικο και ζεστό γεύμα τις δροσερές ημέρες του φθινοπώρου.
7 Σεπτεμβρίου 2019
amygdalovoutiro

Βούτυρο αμυγδάλου

Το βούτυρο αμυγδάλου είναι μία πεντανόστιμη φυτική πηγή πρωτεΐνης και καλών λιπαρών που μπορεί εύκολα να βρει κανείς στην αγορά αλλά τι καλύτερο από το να το παρασκευάσει μόνος σπίτι του.
7 Σεπτεμβρίου 2019
amygdalogala

Γάλα αμυγδάλου

Το γάλα αμυγδάλου όπως όλα τα φυτικά γάλατα είναι ελεύθερο λακτόζης. Παρ’ όλα αυτά είναι τόσο γευστικό και θρεπτικό που δε χρειάζεται να έχει κάποιος δυσανεξία στη λακτόζη για να το εντάξει στη διατροφή του.
7 Σεπτεμβρίου 2019
alevri_amygdalou

Αλεύρι αμυγδάλου

Το αλεύρι ή τρίμμα αμυγδάλου προκύπτουν από το άλεσμα του αμύγδαλου, είναι από τα πιο γνωστά προϊόντα ελεύθερα γλουτένης και χρησιμοποιούνται συχνά στη παρασκευή διαφόρων αρτοσκευασμάτων, κέικ, μπισκότων αλλά και στο πανάρισμα κρεάτων, λαχανικών.