ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

Η προσέγγισή μου είναι ολιστική χωρίς να περιορίζεται μονοδιάστατα στο σχεδιασμό ενός διαιτολογίου. Η τεχνογνωσία μου στο τομέα της Διατροφής σε συνδυασμό με αυτή στο coaching και τη συμβουλευτική, επιτρέπουν την εξατομικευμένη προσέγγιση του κάθε ανθρώπου ως ολότητα, έτσι ώστε να μπορεί να επεξεργάζεται τα βαθύτερα αίτια που επηρεάζουν τη διατροφή του, το βάρος του και την υγεία του.

Είναι γνωστό ότι ο όρος “δίαιτα” αποτελεί έννοια συχνά παραπλανητική και συνυφασμένη με διατροφικούς περιορισμούς και ακραίες πρακτικές αδυνατίσματος, με βαρετά, άγευστα και μονότονα γεύματα.

Στην πραγματικότητα, ο όρος “δίαιτα” αναφέρεται στο σύνολο των διαιτητικών συνηθειών ενός ατόμου ή ενός λαού.

Οι διαιτητικές συνήθειες είναι λοιπόν αυτές που χρειάζεται να επαναπροσδιορίσουμε και να ισορροπήσουμε μέσα από ένα πρόγραμμα διατροφικής παρακολούθησης.

Παρά τις δυσκολίες που προκαλούν ο σύγχρονος τρόπος ζωής, το σύγχρονο περιβάλλον αφθονίας και οι ταχύτατοι ρυθμοί της καθημερινότητας, σε συνδυασμό με τις όποιες προσωπικές δυσκολίες αντιμετωπίζει κάποιος στην αλλαγή, επικεντρώνομαι σε κάτι πολύ συγκεκριμένο: στην παροχή δηλαδή εξατομικευμένης επαγγελματικής υποστήριξης και ενδυνάμωσης, μέσα από ρεαλιστικές και πρακτικές συμβουλές διατροφής, με εξατομικευμένο διαιτολόγιο βασισμένο στη Μεσογειακή Διατροφή. Στο πλαίσιο της διατροφικής παρακολούθησης, εκπαιδεύω τους ανθρώπους που συνεργάζομαι στις βασικές αρχές τις ισορροπημένης διατροφής και τους κατευθύνω στη σταδιακή τροποποίηση της διατροφικής τους συμπεριφοράς και των συνηθειών τους. Η μετάβαση σε έναν ισορροπημένο τρόπο διατροφής, που ταιριάζει στις ανάγκες και τον τρόπο ζωής, είναι αυτή που θα επιτρέψει την επίτευξη του επιθυμητού στόχου αλλά και τη διατήρηση των αποτελεσμάτων μακροπρόθεσμα.

Επίσης, θα ήθελα να επισημάνω πως το μυστικό της επιτυχίας κρύβεται στην ολιστική προσέγγιση της υγείας και του τρόπου ζωής μας παρά στην επίμονη ενασχόληση με αυστηρές δίαιτες και μονότονη/ψυχαναγκαστική κατανάλωση “υγιεινών” τροφίμων. Τι άλλο θα μπορούσαμε να επιθυμούμε παρά μία ζωή γεμάτη υγεία, ευτυχία, μέτρο και ισορροπία!

natasa-georgioudaki-diatrofologos

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Οι 7 βασικές αρχές της διατροφικής μου φιλοσοφίας.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Είσαι έτοιμος/η να βελτιώσεις τις
διατροφικές σου συνήθειες;

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Θέλεις να μάθεις για το τρόπο συνεργασίας και τις συνεδρίες;

Μετάβαση στο περιεχόμενο