ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Slide
"Η διαδρομή μιας νέας διατροφικής εμπειρίας ξεκίνησε όταν γνώρισα την Νατάσα.
Εκείνη με καθοδήγησε σε ένα μονοπάτι συμβουλών και άπειρων επιλογών τροφών που όχι μόνο μου έδωσαν το επιθυμητό αποτέλεσμα εμφάνισης, αλλά παράλληλα συνέβαλαν στην ρύθμιση της σωστής υγείας μου.

Στόχος είναι η απόκτηση διατροφικής παιδείας που προσαρμόζεται σε ένα εύκολο πρόγραμα ζωής χωρίς στερήσεις και που βολεύει να ακολουθείται από όλη την οικογένεια.
Χάρη σε εκείνη νιώθω όμορφη, υγιής, χαρούμενη και γεμάτη ενέργεια!
Ευχαριστώ Νατάσα!”
Δανάη Φαρίας
Slide
"Από πολύ μικρή ηλικία ήμουν υπέρβαρη και είχα δοκιμάσει αρκετές δίαιτες χωρίς μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Η επιτυχία της συνεργασίας μας οφείλεται στο γεγονός ότι η Νατάσα έχει ως πρωταρχικό σκοπό την εκπαίδευση σου διατροφικά, και εστιάζει στο να αποκτήσεις την αντίληψη της σωστής διατροφής.

Πέρα από το εβδομαδιαίο διαιτολόγιο που σου παρέχει, προτείνει αρκετές γήινες συνταγές και συνδυασμούς τροφών, σε υποστηρίζει ψυχολογικά, αναλύει τις διατροφικές αντιδράσεις σου και κυρίως σε επιμορφώνει σχετικά με ένα life style που μπορείς να ακολουθείς εφ’ όρου ζωής.

Έχοντας χάσει 35 κιλά, μπορώ να πω με μεγάλη χαρά ότι η αντίληψη μου προς το φαγητό έχει αλλάξει εντελώς. Έχω μάθει να μη στερούμαι συγκεκριμένων γευμάτων, να προσαρμόζω τη διατροφή μου σε κάθε περίσταση και κυρίως έχω πλέον συνειδητοποιήσει χάρη στη Νατάσα, ότι το να ακολουθείς μια διατροφή είναι μέρος της ζωής σου και όχι μια αυστηρή διαδικασία που ακολουθείς για ένα συγκεκριμένο διάστημα.

Με μεγάλη μου χαρά, διαπιστώνω ότι με τη συνεργασία αυτή, απέκτησα μια καλή φίλη η όποια έπαιξε πρωταρχικό ρολό στη μεγάλη αυτή βελτίωση στη ζωή μου και στη ζωή φίλων μου που επίσης απευθύνθηκαν στη Νατάσα, με πολύ καλά αποτελέσματα!"
Ειρήνη Βιαροπούλου
Slide
"Ο λόγος που αποφάσισα να απευθυνθώ σε ειδικό Διατροφολόγο είναι πολύ απλός – είχα πάρα πολύ βάρος από το οποίο έπρεπε να απαλλαγώ και το να προσπαθήσω μόνη μου φαινόταν ουτοπικό… Εντόπισα τη Νατάσα μέσω του διαδικτύου και νιώθω πολύ τυχερή που το ένστικτό μου επιβεβαίωσε την επιλογή μου. Κατάλαβα από την πρώτη μας συνεδρία ότι το αστραφτερό βλέμμα της φωτογραφίας της, προέρχεται από το πάθος και την αγάπη της για τη δουλειά της.

Ο επαγγελματισμός της είναι προφανής: είναι απλή, συνεπής, κατανοητή και επεξηγηματική ακόμα και στις δύσκολες έννοιες τις επιστήμης της, ευέλικτη, με διάφορες συμβουλές και με πολλές εναλλακτικές προσαρμοσμένες στις διατροφικές μου ιδιαιτερότητες αλλά και τις οικονομικές μου δυνατότητες, υπομονετική και με μία αξιοζήλευτη ικανότητα να σου μεταφέρει με απόλυτη φυσικότητα μία αίσθηση εμπιστοσύνης ότι “είμαι εδώ για σένα και όλα θα πάνε καλά!”. Η ικανότητά της αυτή, περνώντας κάποιο διάστημα και γνωρίζοντάς την καλύτερα, κατάλαβα ότι προφανώς δεν είναι μαγική αλλά βασίζεται στην επιστημονική της κατάρτιση, την διάθεση που έχει να αναπτύσσει τις γνώσεις της και το αμείωτο πάθος της να εξελίσσεται συνεχώς!

Έχουν περάσει 9 μήνες από την πρώτη μας συνάντηση και ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες της, τις πεντανόστιμες συνταγές που μου προτείνει (για κάποιες δεν είχα ιδέα!), δηλώνω περήφανη ότι έδιωξα από πάνω μου εκτός από 33 κιλά σωματικού βάρους, την κακή διάθεση, το άγχος, την κόπωση, τη χαμηλή αυτοεκτίμηση και πολλά άλλα κακά που πλέον αμυδρά θυμάμαι…

Η Νατάσα, για μένα δεν είναι μόνο μια άριστη και καταρτισμένη επαγγελματίας αλλά κάτι παραπάνω.. είναι η καλή μου νεράιδα! Με τη Νατάσα η όλη διαδικασία μου φαίνεται τόσο, μα τόσο απλή, και μετανιώνω που δεν είχα κάνει αυτό το βήμα νωρίτερα. Ανεπιφύλακτα συστήνω τη Νατάσα σε φίλους και γνωστούς! Η εμπειρία μου με την πολύτιμη βοήθεια και υποστήριξη της Νατάσας είναι απερίγραπτη.. τη θαυμάζω και την ευγνωμονώ μέσα από την καρδιά μου για όλα όσα κάνει για μένα, και για όλους. Δεν αλλάζει μόνο σώματα, αλλάζει ζωές…"
Έφη Καραδήμα
Slide
"Η αύξηση του βάρους μου κατά 5 με 6 κιλά τα τελευταία δύο χρόνια, απότοκος μάλλον των ορμονικών αλλαγών που υφίσταμαι λόγω της ηλικίας, με οδήγησαν στην αναζήτηση ενός ειδικού διατροφολόγου, προκειμένου να αντιμετωπίσω το θέμα μου, προτού ξεφύγει από τον έλεγχό μου.

Η Νατάσα μου συστάθηκε από πολύ καλή μου φίλη, με την κόρη της οποίας είχε ήδη συνεργαστεί και ήταν πολύ ευχαριστημένη. Αξίζει νομίζω να σημειώσω, ότι είμαι ένας άνθρωπος θα έλεγα ευαισθητοποιημένος και εν μέρει “εκπαιδευμένος” σε διατροφικά ζητήματα και συνεπώς, θεωρώ, απαιτητικότερος ως προς τις παρεχόμενες προς εμένα συμβουλές του οποίου ειδικού. Το σημείο στο οποίο θα πρέπει να τονίσω τη συμβολή της στη δική μου προσπάθεια, είναι νομίζω, η απόλυτα εξειδικευμένη παροχή διατροφολογίου σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τις διατροφικές μου συνήθειες. Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό, γιατί σε κρατά στο στόχο, σε βοηθά να συνεχίσεις την προσπάθεια, χωρίς να σε καταπιέζει με “μενού” που δεν ανταποκρίνονται στο προσωπικό σου γούστο.

Ταυτόχρονα, έχεις την ασφάλεια της πρόσληψης όσων θρεπτικών στοιχείων είναι απαραίτητα, ώστε να συνεχίζεις διατηρώντας την ενέργεια που απαιτεί η καθημερινότητά σου. Η Νατάσα είναι θεωρώ αυστηρή και επιτρεπτική στο όριο που εμένα προσωπικά με ικανοποιεί, και μπορώ να συνεργάζομαι μαζί της, έχοντας ταυτόχρονα το αποτέλεσμα που επιδιώκω. Στα συν της συνεργασίας μας, η ευρηματικότητά της στη δημιουργία συνταγών πεντανόστιμων, καθώς και οι πανέξυπνοι συνδυασμοί τροφίμων που απογειώνονται γευστικά ακολουθώντας τις οδηγίες της.

Φυσικά δεν θα μπορούσα να μην αναφέρω την προσηνή και ευγενική της παρουσία καθώς και την προθυμία της να απαντήσει οποιαδήποτε στιγμή σε κάθε απορία και ερώτημα μου. Η εξαιρετική μου εμπειρία μαζί της με οδήγησε στο να την συστήσω με τη σειρά μου ήδη σε φίλη μου (απογοητευμένη από διατροφολόγους),στην κουμπάρα μου, η οποία είχε εξίσου πολύ καλά αποτελέσματα (μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της) και εσχάτως στο σύζυγο μου, που επίσης υποστηρίζεται στην προσπάθεια απώλειας κάποιων επιπλέον κιλών του από τη Νατάσα."
Έφη Ιωαννίδου
Slide
"Είμαι η Στεφάνια και είμαι υπέρβαρη! Νατο το είπα και το είπα και με χαμόγελο!!
Χρόνια παλεύω με το βάρος μου. Προέρχομαι από μια οικογένεια που πάντα είχε καλές σχέσεις με το φαγητό, και όταν λέω καλές εννοώ οτι τρώγαμε πολύ, και πάντα όταν δεν είμασταν καλά τρώγαμε και πολλά γλυκά έως εάν αυτά μας γλύκαιναν και τον πόνο!

Μια μέρα καθώς πήγαινα στην δουλειά, μου μοίρασαν ένα έντυπο για διατροφολόγο,το κοίταξα και σκέφτηκα ξανά οτι πρέπει να κοιτάξω το βάρος μου. Με πολύ θάρρος πήρα τηλέφωνο και έκλεισα ραντεβού μιας και ήταν πολύ κοντά και δεν είχα άλλες δικαιολογίες να δώσω στον εαυτό μου. Την ημέρα που έφτασα στο ραντεβού, σκέφτηκα “σιγά μην διαφέρει, θα είναι και αυτή σαν όλες τις άλλες που θα μου δίνουν δίαιτες δύσκολες, της πείνας και θα πρέπει να ζυγίζω τα πάντα.” Με την σκέψη αυτή βούλιαξα ακόμα πιο πολύ στην πολυθρόνα της αίθουσας αναμονής. Όταν ήρθε η σειρά μου πέρασα σε ένα ωραίο γραφείο και μια νεαρή και πάρα πολύ χαμογελαστή κυρία με υποδέχτηκε. Σκέφτηκα “Δεν μπορεί να είναι αυτή η διαιτολόγος, παραείναι ευχάριστη!” Ένα μισάωρο αργότερα βγήκα με χαμόγελο (δεν είχε ξαναγίνει αυτό) είχα στα χέρια μου την καινούργια μου διατροφή, η οποία αποτελούνταν από φυσιολογικά φαγητά, σνακ και ένα γεύμα ελεύθερο την εβδομάδα για να φάω ότι ήθελα..οουυαοοο!!! Δεν υπάρχει λέω!

Δώσαμε ραντεβού σε 2 εβδομάδες και μπορώ να πω ότι δεν δυσκολεύτηκα ιδιαίτερα. Κάποιες φίλες μου μάλιστα δεν κατάλαβαν καν ότι έκανα δίαιτα μιας και είχα επιλογές στην διατροφή μου που μπορούσα εύκολα να εφαρμόσω! Αυτό για εμένα ήταν το πιο βασικό από όλα! Να κάνω την ζωή μου και την διατροφή μου, και όχι η διατροφή μου να είναι όλη η ζωή μου. Ένα χρόνο μετά συνεχίζουμε με την Νατάσα μου, και λέω μου γιατί είναι μέρος της ζωής μου τώρα πια. Με έκανε να καταλάβω πόσο συναισθηματικά δεμένη ήμουν με το φαγητό και πώς να το χειρίζομαι! Με την καθοδήγηση της είναι μέρος της ζωής μου και το περπάτημα (εγώ που και για μια στάση έπαιρνα το λεωφορείο).

Νιώθω καλύτερα με τον εαυτό μου, κάνω καλύτερες διατροφικές επιλογές, τώρα υπάρχουν πάντα φρούτα και λαχανικά, και μάλιστα σε αφθονία, στο σπίτι μου. Αν θα την πρότεινα σε δικούς μου ανθρώπους; Μα φυσικά ναι!! Το έχω ήδη κάνει άλλωστε. Νατάσα σε ευχαριστώ για όλα, και τις φορές που ήθελα να τα παρατήσω και μου έδωσες κουράγιο. Για τις υπέροχες συνταγές που μου δίνεις και γενικά το ότι είσαι εκεί μαζί μου! Συνεχίζουμε δυνατά!!!“
Στεφανία Καπέλου
Slide
"Οι λόγοι που απευθύνθηκα σε διαιτολόγο-διατροφολόγο ήταν κυρίως ψυχολογικοί, γιατί έπειτα από επανειλημμένες προσπάθειες που έκανα από μικρή για απώλεια βάρους έφτασα σε σημείο να μην μπορώ να πάρω την απόφαση να αρχίσω τον αγώνα αυτό ξανά. Είχα απογοητευτεί και είχα φτάσει στο έπακρο των κιλών που είχα ποτέ στην ζωή μου. Έκανα, λοιπόν, μια έρευνα ηλεκτρονικά σχετικά με το πώς θα μπορούσα να βοηθηθώ.

Έτσι, οδηγήθηκα στην Νατάσα, με την οποία συζήτησα για αρκετή ώρα στο τηλέφωνο και μου έδειξε ότι ενδιαφέρεται να βοηθήσει στο πρόβλημά μου. Θυμάμαι ότι το πρώτο που ρώτησα την Νατάσα όταν πρωτομιλήσαμε ήταν αν μπορούσε να με βοηθήσει στο κομμάτι αυτό γιατί ήξερα πολύ καλά ότι αν έμπαινα σε ένα πρόγραμμα διατροφής σίγουρα θα έχανα κιλά αλλά, όπως γινόταν πάντα, θα τα έπαιρνα πάλι. Η Νατάσα ήταν πολύ θετική σε αυτό, με αποτέλεσμα να καταφέρω να χάσω δεκατρία κιλά, και το σημαντικότερο, να τα διατηρήσω.

Ακόμη, μέχρι και σήμερα, όταν παρεκκλίνω για μικρό χρονικό διάστημα και για να έχω τον έλεγχο του βάρους μου, επισκέπτομαι την Νατάσα, η οποία με ενθαρρύνει, και κυρίως, με καθοδηγεί σωστά. Επειδή για πρώτη φορά στην ζωή μου μπόρεσα να διατηρήσω τα κιλά που έχασα, συστήνω ανεπιφύλακτα την Νατάσα σε ανθρώπους που επιδιώκουν το ίδιο αποτέλεσμα.“
Ειρήνη Κάρτα
Slide
"Προσωπικά απευθύνθηκα σε ειδικό Διαιτολόγο – Διατροφολόγο γιατί ήθελα να αποκτήσω μια πιο ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή. Με ενδιέφερε να ενημερωθώ για τα οφέλη της Μεσογειακής διατροφής αλλά και να υιοθετήσω διατροφικές συνήθειες. Η απώλεια βάρους δεν ήταν για μένα το ζητούμενο, αλλά μια διατροφή χαμηλή σε λιπαρά λόγω αυξημένης χοληστερίνης.

Η συνεργασία μου με την κα Γεωργιουδάκη ήταν άριστη. Από την πρώτη στιγμή αντιλήφθηκε αυτό που ζητούσα. Ένιωσα ότι γνώριζε πολύ καλά το αντικείμενο της, αλλά περισσότερο ότι το αγαπούσε και στάθμιζε τον παράγοντα άνθρωπο πρώτα απ’ όλα. Ουσιαστικά έλαβα μια πλήρη ενημέρωση περί της διατροφής και της λειτουργίας του ανθρώπινου οργανισμού. Η τακτή εβδομαδιαία μας συνάντηση ήταν αποδοτική σύμφωνα με τους στόχους που βάζαμε κάθε φορά. Βρήκα εξαιρετικά βοηθητικό εργαλείο την καταγραφή των γευμάτων της ημέρας. Ήξερες ακριβώς τη στιγμή που πας να ξεφύγεις.

Ολοκληρώνοντας τις συναντήσεις μας είχα επιτύχει κάθε στόχο. Η χοληστερίνη μου σταθεροποιήθηκε, γνώριζα πολύ περισσότερα πράγματα για τις τροφές, τα οφέλη τους και μη. Το κυριότερο όμως είναι ότι πράγματι απέκτησα τη σταθερή διατροφική συνήθεια των πολλών μικρών γευμάτων πλούσιων σε φρούτα και λαχανικά. Επίσης κατάφερα να εξισορροπώ ένα απολαυστικό γεύμα πλούσιο ίσως σε θερμίδες τη μια μέρα με ένα αντίστοιχα πιο λιτό γεύμα την επόμενη.

Η Νατάσα μας έμαθε να «ισορροπούμε» κατά κάποιο τρόπο χωρίς να στερούμαστε τίποτα. Μπορούμε να δοκιμάζουμε χωρίς να φορτωνόμαστε θερμίδες.Τη Νατάσα την έχω ήδη συστήσει σε συγγενείς και φίλους. Όσοι με άκουσαν ήδη συστήνουν τους δικούς τους γνωστούς. Τα αποτελέσματα είναι φανερά από την πρώτη κιόλας εβδομάδα.“
Βασιλική Κατέρη
Slide
"Η απόφαση για αλλαγή της εικόνας μου με το να ξεφορτωθώ τα παραπάνω κιλά που έχω αλλά και η διατήρηση της καλής μου υγείας ήταν τα βασικά κίνητρα για να απευθυνθώ στη Νατάσα.

Η συνεργασία μας μέχρι σήμερα ήταν ευχάριστη, βασισμένη σε συγκεκριμένο πλάνο με ρεαλιστικούς στόχους. Με βοήθησε η επιμονή της στο να μου εξηγεί συνδυασμούς τροφών, η αυστηρότητά της, η καθημερινή καταγραφή της κατανάλωσης φαγητών και ποτών. Υπάρχει επαγγελματισμός χωρίς να λείπει το ανθρώπινο στοιχείο, το ενδιαφέρον για το “τι λειτούργησε; / τι δε λειτούργησε;” κάθε φορά.

Πέρα από την απώλεια βάρους, η αλλαγή του τρόπου που αξιολογώ το τί τροφή έχω μπροστά μου (πόσο χρήσιμη είναι;, πόσο την θέλω πραγματικά;), η ένταξη συγκεκριμένων τροφών στην καθημερινότητά μου (π.χ. σαλάτα), η πεποίθηση ότι μπορώ να αναβάλω την επιθυμία μου για γλυκό είναι βασικά σημεία στα οποία η παρέμβαση και η καθοδήγηση της Νατάσας παραμένει σημαντική μέχρι και σήμερα.

Το αποτέλεσμα αφορά στη σχέση μου με το φαγητό συνολικά και ακόμα και τις στιγμές που παρεκκλίνω έχω επίγνωση των συνεπειών αλλά και το ότι χάλασε ένα γεύμα δε σημαίνει ότι χάλασε μια μέρα και το ότι χάλασε μια μέρα δε σημαίνει ότι χάλασε όλη η προσπάθεια. Έχω ήδη προτείνει τη Νατάσα σε ανθρώπους μου χωρίς δεύτερη σκέψη.“
Δώρα Κύρκου
Slide
“Την κα Γεωργιουδάκη την γνώρισα τυχαία μετά από προτροπή ενός φίλου του οποίου η μητέρα την επισκεπτόταν για διαβητικούς λόγους. Πήγα γιατί ήθελα να χάσω το βάρος της τελευταίας εγκυμοσύνης που με απασχολούσε καιρό.

Είναι μια πολύ ευχάριστη παρουσία που αγαπά και ζει αυτό που κάνει. Ο τρόπος που σε πλησιάζει είναι πολύ ανθρώπινος με σκοπό να καταφέρεις το στόχο σου. Πολύ ωραίες διατροφικές ιδέες και εύγευστες.

Πλέον μετά από χρόνια την επισκέπτεται και η κόρη μου που ασχολείται με τον πρωταθλητισμό για διατροφή ανάλογη της ηλικίας της, της ανάπτυξης της και των γεμάτων απαιτήσεων πρόγραμμα της προκειμένου να έχει την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεται λόγω των προπονήσεων της. Έχουμε οικογενειακώς πλέον δικαιωματικά πολλούς λόγους να την εκτιμάμε ιδιαίτερα.“
Δέσποινα Πετρίδη
Slide
“Eίχα κουραστεί να ακούω τον καθένα να μου μιλάει για διατροφές, έτσι αποφάσισα να πάω σε κάποιον ειδικό.

Η συνεργασία μου με την Νατάσα ήταν και συνεχίζει να είναι εξαιρετική, με βοήθησε να κατανοήσω πλήρως ένα θέμα υγείας που έχω, καθώς επίσης έμαθα τι σημαίνει να τρως υγιεινά και να σέβεσαι το σώμα σου.
Είναι καταπληκτική στην στην δουλειά την προτείνω σε όλους!!!“
Έκτορας-Βασίλης Καραμπέτσης
Slide
“Απευθύνθηκα στην κα Γεωργιουδάκη για να βελτιώσω την υγεία μου. Το παραπάνω βάρος μου είχε φέρει πόνους στη μέση, κακή στάση σώματος, λαχάνιασμα και μειωμένη αντοχή στην καθημερινότητα.

Με την εξειδίκευσή της σε θέματα διατροφής, συστηματικής προσέγγισης στην αλλαγή των καθημερινών διατροφικών συνηθειών και αντιμετώπισης της ‘σίτισης’ ως πολυεπίπεδης προσωπικής συμπεριφοράς η κα Γεωργιουδάκη με βοήθησε στο να καταλάβω τις πραγματικές ενεργειακές μου ανάγκες.

Οι διατροφικές συνήθειές μου άλλαξαν, και αισθάνομαι καλύτερα. Θα πρότεινα την κα Γεωργιουδάκη σε όλους εκείνους που θα ήθελαν να μάθουν να τρώνε σωστά για όλη τους τη ζωή.“
Στέλλα Μαρκοπούλου
previous arrow
next arrow
"Η διαδρομή μιας νέας διατροφικής εμπειρίας ξεκίνησε όταν γνώρισα την Νατάσα. Εκείνη με καθοδήγησε σε ένα μονοπάτι συμβουλών και άπειρων επιλογών τροφών που όχι μόνο μου έδωσαν το επιθυμητό αποτέλεσμα εμφάνισης, αλλά παράλληλα συνέβαλαν στην ρύθμιση της σωστής υγείας μου. Στόχος είναι η απόκτηση διατροφικής παιδείας που προσαρμόζεται σε ένα εύκολο πρόγραμα ζωής χωρίς στερήσεις και που βολεύει να ακολουθείται από όλη την οικογένεια. Χάρη σε εκείνη νιώθω όμορφη, υγιής, χαρούμενη και γεμάτη ενέργεια! Ευχαριστώ Νατάσα!”
Δανάη Φαρίας
"Από πολύ μικρή ηλικία ήμουν υπέρβαρη και είχα δοκιμάσει αρκετές δίαιτες χωρίς μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Η επιτυχία της συνεργασίας μας οφείλεται στο γεγονός ότι η Νατάσα έχει ως πρωταρχικό σκοπό την εκπαίδευση σου διατροφικά, και εστιάζει στο να αποκτήσεις την αντίληψη της σωστής διατροφής. Πέρα από το εβδομαδιαίο διαιτολόγιο που σου παρέχει, προτείνει αρκετές γήινες συνταγές και συνδυασμούς τροφών, σε υποστηρίζει ψυχολογικά, αναλύει τις διατροφικές αντιδράσεις σου και κυρίως σε επιμορφώνει σχετικά με ένα life style που μπορείς να ακολουθείς εφ’ όρου ζωής. Έχοντας χάσει 35 κιλά, μπορώ να πω με μεγάλη χαρά ότι η αντίληψη μου προς το φαγητό έχει αλλάξει εντελώς. Έχω μάθει να μη στερούμαι συγκεκριμένων γευμάτων, να προσαρμόζω τη διατροφή μου σε κάθε περίσταση και κυρίως έχω πλέον συνειδητοποιήσει χάρη στη Νατάσα, ότι το να ακολουθείς μια διατροφή είναι μέρος της ζωής σου και όχι μια αυστηρή διαδικασία που ακολουθείς για ένα συγκεκριμένο διάστημα. Με μεγάλη μου χαρά, διαπιστώνω ότι με τη συνεργασία αυτή, απέκτησα μια καλή φίλη η όποια έπαιξε πρωταρχικό ρολό στη μεγάλη αυτή βελτίωση στη ζωή μου και στη ζωή φίλων μου που επίσης απευθύνθηκαν στη Νατάσα, με πολύ καλά αποτελέσματα!"
Ειρήνη Βιαροπούλου
"Ο λόγος που αποφάσισα να απευθυνθώ σε ειδικό Διατροφολόγο είναι πολύ απλός – είχα πάρα πολύ βάρος από το οποίο έπρεπε να απαλλαγώ και το να προσπαθήσω μόνη μου φαινόταν ουτοπικό… Εντόπισα τη Νατάσα μέσω του διαδικτύου και νιώθω πολύ τυχερή που το ένστικτό μου επιβεβαίωσε την επιλογή μου. Κατάλαβα από την πρώτη μας συνεδρία ότι το αστραφτερό βλέμμα της φωτογραφίας της, προέρχεται από το πάθος και την αγάπη της για τη δουλειά της. Ο επαγγελματισμός της είναι προφανής: είναι απλή, συνεπής, κατανοητή και επεξηγηματική ακόμα και στις δύσκολες έννοιες τις επιστήμης της, ευέλικτη, με διάφορες συμβουλές και με πολλές εναλλακτικές προσαρμοσμένες στις διατροφικές μου ιδιαιτερότητες αλλά και τις οικονομικές μου δυνατότητες, υπομονετική και με μία αξιοζήλευτη ικανότητα να σου μεταφέρει με απόλυτη φυσικότητα μία αίσθηση εμπιστοσύνης ότι “είμαι εδώ για σένα και όλα θα πάνε καλά!”. Η ικανότητά της αυτή, περνώντας κάποιο διάστημα και γνωρίζοντάς την καλύτερα, κατάλαβα ότι προφανώς δεν είναι μαγική αλλά βασίζεται στην επιστημονική της κατάρτιση, την διάθεση που έχει να αναπτύσσει τις γνώσεις της και το αμείωτο πάθος της να εξελίσσεται συνεχώς! Έχουν περάσει 9 μήνες από την πρώτη μας συνάντηση και ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες της, τις πεντανόστιμες συνταγές που μου προτείνει (για κάποιες δεν είχα ιδέα!), δηλώνω περήφανη ότι έδιωξα από πάνω μου εκτός από 33 κιλά σωματικού βάρους, την κακή διάθεση, το άγχος, την κόπωση, τη χαμηλή αυτοεκτίμηση και πολλά άλλα κακά που πλέον αμυδρά θυμάμαι… Η Νατάσα, για μένα δεν είναι μόνο μια άριστη και καταρτισμένη επαγγελματίας αλλά κάτι παραπάνω.. είναι η καλή μου νεράιδα! Με τη Νατάσα η όλη διαδικασία μου φαίνεται τόσο, μα τόσο απλή, και μετανιώνω που δεν είχα κάνει αυτό το βήμα νωρίτερα. Ανεπιφύλακτα συστήνω τη Νατάσα σε φίλους και γνωστούς! Η εμπειρία μου με την πολύτιμη βοήθεια και υποστήριξη της Νατάσας είναι απερίγραπτη.. τη θαυμάζω και την ευγνωμονώ μέσα από την καρδιά μου για όλα όσα κάνει για μένα, και για όλους. Δεν αλλάζει μόνο σώματα, αλλάζει ζωές…"
Έφη Καραδήμα
"Η αύξηση του βάρους μου κατά 5 με 6 κιλά τα τελευταία δύο χρόνια, απότοκος μάλλον των ορμονικών αλλαγών που υφίσταμαι λόγω της ηλικίας, με οδήγησαν στην αναζήτηση ενός ειδικού διατροφολόγου, προκειμένου να αντιμετωπίσω το θέμα μου, προτού ξεφύγει από τον έλεγχό μου. Η Νατάσα μου συστάθηκε από πολύ καλή μου φίλη, με την κόρη της οποίας είχε ήδη συνεργαστεί και ήταν πολύ ευχαριστημένη. Αξίζει νομίζω να σημειώσω, ότι είμαι ένας άνθρωπος θα έλεγα ευαισθητοποιημένος και εν μέρει “εκπαιδευμένος” σε διατροφικά ζητήματα και συνεπώς, θεωρώ, απαιτητικότερος ως προς τις παρεχόμενες προς εμένα συμβουλές του οποίου ειδικού. Το σημείο στο οποίο θα πρέπει να τονίσω τη συμβολή της στη δική μου προσπάθεια, είναι νομίζω, η απόλυτα εξειδικευμένη παροχή διατροφολογίου σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τις διατροφικές μου συνήθειες. Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό, γιατί σε κρατά στο στόχο, σε βοηθά να συνεχίσεις την προσπάθεια, χωρίς να σε καταπιέζει με “μενού” που δεν ανταποκρίνονται στο προσωπικό σου γούστο. Ταυτόχρονα, έχεις την ασφάλεια της πρόσληψης όσων θρεπτικών στοιχείων είναι απαραίτητα, ώστε να συνεχίζεις διατηρώντας την ενέργεια που απαιτεί η καθημερινότητά σου. Η Νατάσα είναι θεωρώ αυστηρή και επιτρεπτική στο όριο που εμένα προσωπικά με ικανοποιεί, και μπορώ να συνεργάζομαι μαζί της, έχοντας ταυτόχρονα το αποτέλεσμα που επιδιώκω. Στα συν της συνεργασίας μας, η ευρηματικότητά της στη δημιουργία συνταγών πεντανόστιμων, καθώς και οι πανέξυπνοι συνδυασμοί τροφίμων που απογειώνονται γευστικά ακολουθώντας τις οδηγίες της. Φυσικά δεν θα μπορούσα να μην αναφέρω την προσηνή και ευγενική της παρουσία καθώς και την προθυμία της να απαντήσει οποιαδήποτε στιγμή σε κάθε απορία και ερώτημα μου. Η εξαιρετική μου εμπειρία μαζί της με οδήγησε στο να την συστήσω με τη σειρά μου ήδη σε φίλη μου (απογοητευμένη από διατροφολόγους),στην κουμπάρα μου, η οποία είχε εξίσου πολύ καλά αποτελέσματα (μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της) και εσχάτως στο σύζυγο μου, που επίσης υποστηρίζεται στην προσπάθεια απώλειας κάποιων επιπλέον κιλών του από τη Νατάσα."
Έφη Ιωαννίδου
"Είμαι η Στεφάνια και είμαι υπέρβαρη! Νατο το είπα και το είπα και με χαμόγελο!! Χρόνια παλεύω με το βάρος μου. Προέρχομαι από μια οικογένεια που πάντα είχε καλές σχέσεις με το φαγητό, και όταν λέω καλές εννοώ οτι τρώγαμε πολύ, και πάντα όταν δεν είμασταν καλά τρώγαμε και πολλά γλυκά έως εάν αυτά μας γλύκαιναν και τον πόνο! Μια μέρα καθώς πήγαινα στην δουλειά, μου μοίρασαν ένα έντυπο για διατροφολόγο,το κοίταξα και σκέφτηκα ξανά οτι πρέπει να κοιτάξω το βάρος μου. Με πολύ θάρρος πήρα τηλέφωνο και έκλεισα ραντεβού μιας και ήταν πολύ κοντά και δεν είχα άλλες δικαιολογίες να δώσω στον εαυτό μου. Την ημέρα που έφτασα στο ραντεβού, σκέφτηκα “σιγά μην διαφέρει, θα είναι και αυτή σαν όλες τις άλλες που θα μου δίνουν δίαιτες δύσκολες, της πείνας και θα πρέπει να ζυγίζω τα πάντα.” Με την σκέψη αυτή βούλιαξα ακόμα πιο πολύ στην πολυθρόνα της αίθουσας αναμονής. Όταν ήρθε η σειρά μου πέρασα σε ένα ωραίο γραφείο και μια νεαρή και πάρα πολύ χαμογελαστή κυρία με υποδέχτηκε. Σκέφτηκα “Δεν μπορεί να είναι αυτή η διαιτολόγος, παραείναι ευχάριστη!” Ένα μισάωρο αργότερα βγήκα με χαμόγελο (δεν είχε ξαναγίνει αυτό) είχα στα χέρια μου την καινούργια μου διατροφή, η οποία αποτελούνταν από φυσιολογικά φαγητά, σνακ και ένα γεύμα ελεύθερο την εβδομάδα για να φάω ότι ήθελα..οουυαοοο!!! Δεν υπάρχει λέω! Δώσαμε ραντεβού σε 2 εβδομάδες και μπορώ να πω ότι δεν δυσκολεύτηκα ιδιαίτερα. Κάποιες φίλες μου μάλιστα δεν κατάλαβαν καν ότι έκανα δίαιτα μιας και είχα επιλογές στην διατροφή μου που μπορούσα εύκολα να εφαρμόσω! Αυτό για εμένα ήταν το πιο βασικό από όλα! Να κάνω την ζωή μου και την διατροφή μου, και όχι η διατροφή μου να είναι όλη η ζωή μου. Ένα χρόνο μετά συνεχίζουμε με την Νατάσα μου, και λέω μου γιατί είναι μέρος της ζωής μου τώρα πια. Με έκανε να καταλάβω πόσο συναισθηματικά δεμένη ήμουν με το φαγητό και πώς να το χειρίζομαι! Με την καθοδήγηση της είναι μέρος της ζωής μου και το περπάτημα (εγώ που και για μια στάση έπαιρνα το λεωφορείο). Νιώθω καλύτερα με τον εαυτό μου, κάνω καλύτερες διατροφικές επιλογές, τώρα υπάρχουν πάντα φρούτα και λαχανικά, και μάλιστα σε αφθονία, στο σπίτι μου. Αν θα την πρότεινα σε δικούς μου ανθρώπους; Μα φυσικά ναι!! Το έχω ήδη κάνει άλλωστε. Νατάσα σε ευχαριστώ για όλα, και τις φορές που ήθελα να τα παρατήσω και μου έδωσες κουράγιο. Για τις υπέροχες συνταγές που μου δίνεις και γενικά το ότι είσαι εκεί μαζί μου! Συνεχίζουμε δυνατά!!!“
Στεφανία Καπέλου
"Οι λόγοι που απευθύνθηκα σε διαιτολόγο-διατροφολόγο ήταν κυρίως ψυχολογικοί, γιατί έπειτα από επανειλημμένες προσπάθειες που έκανα από μικρή για απώλεια βάρους έφτασα σε σημείο να μην μπορώ να πάρω την απόφαση να αρχίσω τον αγώνα αυτό ξανά. Είχα απογοητευτεί και είχα φτάσει στο έπακρο των κιλών που είχα ποτέ στην ζωή μου. Έκανα, λοιπόν, μια έρευνα ηλεκτρονικά σχετικά με το πώς θα μπορούσα να βοηθηθώ. Έτσι, οδηγήθηκα στην Νατάσα, με την οποία συζήτησα για αρκετή ώρα στο τηλέφωνο και μου έδειξε ότι ενδιαφέρεται να βοηθήσει στο πρόβλημά μου. Θυμάμαι ότι το πρώτο που ρώτησα την Νατάσα όταν πρωτομιλήσαμε ήταν αν μπορούσε να με βοηθήσει στο κομμάτι αυτό γιατί ήξερα πολύ καλά ότι αν έμπαινα σε ένα πρόγραμμα διατροφής σίγουρα θα έχανα κιλά αλλά, όπως γινόταν πάντα, θα τα έπαιρνα πάλι. Η Νατάσα ήταν πολύ θετική σε αυτό, με αποτέλεσμα να καταφέρω να χάσω δεκατρία κιλά, και το σημαντικότερο, να τα διατηρήσω. Ακόμη, μέχρι και σήμερα, όταν παρεκκλίνω για μικρό χρονικό διάστημα και για να έχω τον έλεγχο του βάρους μου, επισκέπτομαι την Νατάσα, η οποία με ενθαρρύνει, και κυρίως, με καθοδηγεί σωστά. Επειδή για πρώτη φορά στην ζωή μου μπόρεσα να διατηρήσω τα κιλά που έχασα, συστήνω ανεπιφύλακτα την Νατάσα σε ανθρώπους που επιδιώκουν το ίδιο αποτέλεσμα.“
Ειρήνη Κάρτα
"Προσωπικά απευθύνθηκα σε ειδικό Διαιτολόγο – Διατροφολόγο γιατί ήθελα να αποκτήσω μια πιο ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή. Με ενδιέφερε να ενημερωθώ για τα οφέλη της Μεσογειακής διατροφής αλλά και να υιοθετήσω διατροφικές συνήθειες. Η απώλεια βάρους δεν ήταν για μένα το ζητούμενο, αλλά μια διατροφή χαμηλή σε λιπαρά λόγω αυξημένης χοληστερίνης. Η συνεργασία μου με την κα Γεωργιουδάκη ήταν άριστη. Από την πρώτη στιγμή αντιλήφθηκε αυτό που ζητούσα. Ένιωσα ότι γνώριζε πολύ καλά το αντικείμενο της, αλλά περισσότερο ότι το αγαπούσε και στάθμιζε τον παράγοντα άνθρωπο πρώτα απ’ όλα. Ουσιαστικά έλαβα μια πλήρη ενημέρωση περί της διατροφής και της λειτουργίας του ανθρώπινου οργανισμού. Η τακτή εβδομαδιαία μας συνάντηση ήταν αποδοτική σύμφωνα με τους στόχους που βάζαμε κάθε φορά. Βρήκα εξαιρετικά βοηθητικό εργαλείο την καταγραφή των γευμάτων της ημέρας. Ήξερες ακριβώς τη στιγμή που πας να ξεφύγεις. Ολοκληρώνοντας τις συναντήσεις μας είχα επιτύχει κάθε στόχο. Η χοληστερίνη μου σταθεροποιήθηκε, γνώριζα πολύ περισσότερα πράγματα για τις τροφές, τα οφέλη τους και μη. Το κυριότερο όμως είναι ότι πράγματι απέκτησα τη σταθερή διατροφική συνήθεια των πολλών μικρών γευμάτων πλούσιων σε φρούτα και λαχανικά. Επίσης κατάφερα να εξισορροπώ ένα απολαυστικό γεύμα πλούσιο ίσως σε θερμίδες τη μια μέρα με ένα αντίστοιχα πιο λιτό γεύμα την επόμενη. Η Νατάσα μας έμαθε να «ισορροπούμε» κατά κάποιο τρόπο χωρίς να στερούμαστε τίποτα. Μπορούμε να δοκιμάζουμε χωρίς να φορτωνόμαστε θερμίδες.Τη Νατάσα την έχω ήδη συστήσει σε συγγενείς και φίλους. Όσοι με άκουσαν ήδη συστήνουν τους δικούς τους γνωστούς. Τα αποτελέσματα είναι φανερά από την πρώτη κιόλας εβδομάδα.“
Βασιλική Κατέρη
"Η απόφαση για αλλαγή της εικόνας μου με το να ξεφορτωθώ τα παραπάνω κιλά που έχω αλλά και η διατήρηση της καλής μου υγείας ήταν τα βασικά κίνητρα για να απευθυνθώ στη Νατάσα. Η συνεργασία μας μέχρι σήμερα ήταν ευχάριστη, βασισμένη σε συγκεκριμένο πλάνο με ρεαλιστικούς στόχους. Με βοήθησε η επιμονή της στο να μου εξηγεί συνδυασμούς τροφών, η αυστηρότητά της, η καθημερινή καταγραφή της κατανάλωσης φαγητών και ποτών. Υπάρχει επαγγελματισμός χωρίς να λείπει το ανθρώπινο στοιχείο, το ενδιαφέρον για το “τί λειτούργησε; / τί δε λειτούργησε;” κάθε φορά. Πέρα από την απώλεια βάρους, η αλλαγή του τρόπου που αξιολογώ το τί τροφή έχω μπροστά μου (πόσο χρήσιμη είναι;, πόσο την θέλω πραγματικά;), η ένταξη συγκεκριμένων τροφών στην καθημερινότητά μου (π.χ. σαλάτα), η πεποίθηση ότι μπορώ να αναβάλω την επιθυμία μου για γλυκό είναι βασικά σημεία στα οποία η παρέμβαση και η καθοδήγηση της Νατάσας παραμένει σημαντική μέχρι και σήμερα. Το αποτέλεσμα αφορά στη σχέση μου με το φαγητό συνολικά και ακόμα και τις στιγμές που παρεκκλίνω έχω επίγνωση των συνεπειών αλλά και το ότι χάλασε ένα γεύμα δε σημαίνει ότι χάλασε μια μέρα και το ότι χάλασε μια μέρα δε σημαίνει ότι χάλασε όλη η προσπάθεια. Έχω ήδη προτείνει τη Νατάσα σε ανθρώπους μου χωρίς δεύτερη σκέψη.“
Δώρα Κύρκου
“Την κα Γεωργιουδάκη την γνώρισα τυχαία μετά από προτροπή ενός φίλου του οποίου η μητέρα την επισκεπτόταν για διαβητικούς λόγους. Πήγα γιατί ήθελα να χάσω το βάρος της τελευταίας εγκυμοσύνης που με απασχολούσε καιρό. Είναι μια πολύ ευχάριστη παρουσία που αγαπά και ζει αυτό που κάνει. Ο τρόπος που σε πλησιάζει είναι πολύ ανθρώπινος με σκοπό να καταφέρεις το στόχο σου. Πολύ ωραίες διατροφικές ιδέες και εύγευστες. Πλέον μετά από χρόνια την επισκέπτεται και η κόρη μου που ασχολείται με τον πρωταθλητισμό για διατροφή ανάλογη της ηλικίας της, της ανάπτυξης της και των γεμάτων απαιτήσεων πρόγραμμα της προκειμένου να έχει την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεται λόγω των προπονήσεων της. Έχουμε οικογενειακώς πλέον δικαιωματικά πολλούς λόγους να την εκτιμάμε ιδιαίτερα.“
Δέσποινα Πετρίδη
“Eίχα κουραστεί να ακούω τον καθένα να μου μιλάει για διατροφες, έτσι αποφάσισα να πάω σε κάποιον ειδικό. Η συνεργασία μου με την Νατάσα ήταν και συνεχίζει να είναι εξαιρετική, με βοήθησε να κατανοήσω πλήρως ένα θέμα υγείας που έχω, καθώς επίσης έμαθα τι σημαίνει να τρως υγιεινά και να σέβεσαι το σώμα σου. Είναι καταπληκτική στην στην δουλειά την προτείνω σε όλους!!!“
Έκτορας-Βασίλης Καραμπέτσης
Απευθύνθηκα στην κα Γεωργιουδάκη για να βελτιώσω την υγεία μου. Το παραπάνω βάρος μου είχε φέρει πόνους στη μέση, κακή στάση σώματος, λαχάνιασμα και μειωμένη αντοχή στην καθημερινότητα. Με την εξειδίκευσή της σε θέματα διατροφής, συστηματικής προσέγγισης στην αλλαγή των καθημερινών διατροφικών συνηθειών και αντιμετώπισης της ‘σίτισης’ ως πολυεπίπεδης προσωπικής συμπεριφοράς η κα Γεωργιουδάκη με βοήθησε στο να καταλάβω τις πραγματικές ενεργειακές μου ανάγκες. Οι διατροφικές συνήθειές μου άλλαξαν, και αισθάνομαι καλύτερα. Θα πρότεινα την κα Γεωργιουδάκη σε όλους εκείνους που θα ήθελαν να μάθουν να τρώνε σωστά για όλη τους τη ζωή.“
Στέλλα Μαρκοπούλου

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Οι 7 βασικές αρχές της διατροφικής μου φιλοσοφίας.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Είσαι έτοιμος/η να βελτιώσεις τις
διατροφικές σου συνήθειες;

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Θέλεις να μάθεις για το τρόπο συνεργασίας και τις διατροφικές συνεδρίες;

Μετάβαση στο περιεχόμενο