ΝΑΤΑΣΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥΔΑΚΗ

Δραστηριοποιούμε ως Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, από το 2008, με έδρα την Αθήνα. Η σωστή διατροφή και ο τρόπος που επηρεάζει καταλυτικά την σωματική, τη ψυχονοητική αλλά και γενικότερα την υγεία μας, αποτελούσε ανέκαθεν πηγή έμπνευσης και κινητήριο μοχλό της επαγγελματικής μου ζωής.

Όραμα μου είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα διατροφής καθώς επίσης και η συμβολή μου αφενός στην πρόληψη και αφετέρου στην ενθάρρυνση, ενδυνάμωση και εκπαίδευση αυτού για την υιοθέτηση υγιεινών διατροφικών συνηθειών και μιας δραστήριας ζωής. Η ενασχόληση με ένα τόσο ζωτικής σημασίας θέμα, όπως η διατροφή, είναι αρχή για μία συνειδητοποιημένη, λειτουργική και ευτυχισμένη ζωή.

Ανέκαθεν είχα μία έμφυτη περιέργεια για το φαγητό μιας και γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Κρήτη. Αυτό καθόρισε σε μεγάλο βαθμό τη διαμόρφωση μίας διατροφικής κουλτούρας άρρηκτα συνδεδεμένης με τις παραδόσεις και τα έθιμα του τόπου μου. Στην πραγματικότητα, είχα την ευκαιρία να εκτεθώ και να μάθω στην πράξη τα στάδια παραγωγής, από την καλλιέργεια, την επεξεργασία και τη παραγωγή των τροφίμων. Θυμάμαι ότι κατά την παιδική μου ηλικία δοκίμαζα διαφορετικές γεύσεις, χάζευα εκπομπές μαγειρικής, βιβλία και περιοδικά με συνταγές και βοηθούσα στη προετοιμασία των μενού σε γιορτινά τραπέζια και συγκεντρώσεις με συγγενείς και φίλους. Παράλληλα η ενασχόληση μου με τον αθλητισμό, ενέτεινε την περιέργεια και το ενδιαφέρον μου σχετικά με το ρόλο της τροφής στην απόδοση, καθώς και την ανάπτυξη ενός δυνατού και υγιούς οργανισμού και σώματος.

Η υγεία είναι ομορφιά και η πιο τέλεια υγεία είναι η πιο τέλεια ομορφιά!

ΓΟΥΙΛΙΑΜ ΣΕΝΣΤΟΝ Tweet

ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

Η προσέγγισή μου είναι ολιστική, πέρα από το σχεδιασμό ενός διαιτολογίου.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Είσαι έτοιμος/η να βελτιώσεις τις
διατροφικές σου συνήθειες;

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Θέλεις να μάθεις για το τρόπο συνεργασίας και τις συνεδρίες διατροφής;

Μετάβαση στο περιεχόμενο