ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Τα βιώματα της παιδικής μου ηλικίας σε συνδυασμό με την επιθυμία να προσφέρω σε ένα τομέα που επίκεντρο έχει τον άνθρωπο, με ώθησαν να σπουδάσω την “Επιστήμη Διαιτολογίας – Διατροφής” στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μετά την ολοκλήρωση των βασικών μου σπουδών, συνέχισα για την απόκτηση του μεταπτυχιακού μου τίτλου στην «Εφαρμοσμένη Διατροφή-Διαιτολογία» με κατεύθυνση «Διατροφή και Άσκηση». Στο πλαίσιο των μεταπτυχιακών μου σπουδών, μελέτησα επισταμένα το ρόλο της τροφής και της υδάτωσης στην αθλητική απόδοση, τη σύσταση του σώματος και τη ρύθμιση του βάρους, τις προσαρμογές του σώματος σε συγκεκριμένες συνθήκες διατροφής και άσκησης. Επιπλέον, είχα την τύχη να κάνω την πρακτική μου άσκηση στο αντικείμενο της κλινικής διατροφής για μια περίοδο δυο ακαδημαϊκών εξαμήνων, σε 5 νοσοκομεία της Αττικής, και να έρθω σε επαφή με ένα ευρύ φάσμα κλινικών περιστατικών.

  1. Γ.Ν. Πειραιά «Τζάνειο» (Καρδιολογική και Διαβητολογική Κλινική).
  2. Κ.Α.Τ. Γενικό Νοσοκομείο Αττικής- (Νευροχειρουργική, Κρανιοεγκεφαλικές Κακώσεις, Εγκαύματα).
  3. Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς». (Γαστρεντερολογική & Νεφρολογική Κλινική).
  4. Η Σωτηρία – Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών – Πανεπιστημιακή Πνευμονολογική Κλινική (αναπνευστικά περιστατικά).
  5. Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» (παιδιατρικά περιστατικά).

Έκτοτε, επενδύω χρόνο στη δια βίου επιμόρφωση και κατάρτισή μου συμμετέχοντας σε εκπαιδευτικά προγράμματα πιστοποιημένων οργανισμών και αναγνωρισμένων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, σεμιναρίων και συνεδρίων Διατροφής και Υγείας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Οι τομείς στους οποίους έχω περαιτέρω εξειδικευτεί, είναι:

Τέλος, είμαι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων-Διατροφολόγων, της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας, καθώς και της Ελληνικής Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης. Από το 2009 δραστηριοποιούμαι ως ελεύθερη επαγγελματίας Διαιτολόγος-Διατοφολόγος, με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος σύμφωνα με το Π.Δ.311/1997, και έχω συνεργαστεί  με μεγάλες εταιρίες, επιστημονικές ομάδες και οργανισμούς στο χώρο της υγείας και της ευεξίας, αλλά και με ανθρώπους που αποφάσισαν να βελτιώσουν τη ποιότητα ζωής τους.

ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

Η προσέγγισή μου είναι ολιστική, πέρα από το σχεδιασμό ενός διαιτολογίου.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Είσαι έτοιμος/η να βελτιώσεις τις διατροφικές σου συνήθειες;

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Θέλεις να μάθεις για το τρόπο συνεργασίας και τις συνεδρίες;

Μετάβαση στο περιεχόμενο